Обука за нови студенти-учесници

На 17.11.2017 година, во просториите на Правниот факултет „Јустинијан Први“ се одржа обука за новите  студентите – учесници во Правната клиника за ранливи групи. Студентите имаа можност да ги слушнат презентациите на искусни практичари и да учествуваат во дискусии за …