Правната клиника за ранливи групи со свој штанд на Станица Студентска 7.0

Младински образовен форум (МОФ), во рамките на Проектот за образовни центри за советување и алумни стипендисти на Фондациите Отворено општество, на 23.4.2019 од 11 до 18 часот, на Правниот факултет „Јустинијан Први“ – Скопје, по седми пат го организираше целодневениот …